Rosengård FF

Rosengård FF är en väldigt framgångsrik förening, men vi vill framgå ännu mer som förening. Därför startar vi upp fotbollsskolan. I fotbollsskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollsskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Rosengårds och Malmös barn.

Fotbollsskolan riktar sig till pojkar och flickor 7-12 år och alla är välkomna att anmäla sig, oavsett tidigare spelarerfarenhet eller förening. RFF Ungdomsfotboll ska vara en progressiv och utvecklingsinriktad klubb vars verksamhetsidé är att på bästa sätt bidra till fostran av elitfotbollsspelare, goda samhällsmedborgare och ökad folkhälsa i en trygg och utvecklande miljö. Verksamheten ska också vara flexibel mot barn och ungdomars ickelinjära biologiska, psykologiska och sociala utveckling samt ske i sam- verkan inom RFF och i samarbete med omvärlden.

Rosengård FF har erfarna ledare i fotbollsskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollsskolan bedrivs huvudsakligen i tre perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni, från augusti till en bit in i oktober och från november fram till och med mars.

Om du som förälder vill att ditt barn ska vara en del av detta, tveka då inte att anmäla ditt barn och få honom/henne registrerad hos oss så fort som möjligt.

VÄLKOMMEN!

Kontakt

  • Ibrahim Miftar

    Ungdomsledare

    Position: Ungdomsledare Telefon: 079-020 06 46 E-post: ibrahim.miftar@rosengardff.com