Rosengård FF

Det är med en stor bestörtning och en ohygglig smärta att behöva meddela att vår älskade Husein Miftar inte längre finns med oss. Detta är en enorm förlust! På grund av sekretess tänker vi inte skriva orsaken till hans bortgång här.

Husein var grundare och ordförande till Rosengård FF, och har sedan starten 2012 kämpat och gett oerhört mycket av hans tid och resurser för föreningens lycka.
En av Malmös finaste själar som alltid strävade för ungdomarna, den kommande generationen. Han fanns vid för varje ungdom som inte visste vad denne ska göra med sin framtid, han fanns vid varje ungdom som inte riktigt lyckats integrera sig i samhället.

Han hade alltid en kaxig attityd gentemot den som stog i hans väg, en kvalitet som gjorde att varje människa kände sig trygg bredvid honom. Huseins kaxighet kan man läsa om i SkåneSports artikel, vilket vi kommer att länka nedan.

Tack för den tid vi fick tillsammans och tack för alla ljusa minnen Husein, du är föralltid i våra hjärtan! Vila i frid boss!

Våra tankar går till Huseins familj och vänner.

#RosengårdFF

SkåneSports artikel med Husein: https://skanesport.se/2019/03/22/rosengard-ff-division-fyra-nykomlingen-som-siktar-mot-allsvenskan-inom-atta-ar/

Rosengård FF
March 10, 2023