Rosengård FF

Två tidiga mål på Dösjöbro IP gav resultatet 2-2 efter full tid.

Rosengård FF rivstartade på Dösjöbro IP, men fortsatte inte som de skulle ha gjort. Efter tjugo fem minuters spel sköt Markus Johansson (Dösjöbro) in ledningsmålet. Spelet efter det var detsamma, RFF hade några chanser och flera hörnor som såg lovande ut. Men efter den fyrtionde minuten slog Emmanuel Thierry Diro (RFF) en nickmål från hörnan och det blev oavgjort på resultattavlan. 1-1 var ställningen i paus.

Andra halvleks första jättefarliga målchans var Dösjöbros. Ytterligare tre jätte farliga chanser hade Dösjöbro, som antingen räddades av Målvakten (Edon Gashi) eller som gick utanför planen. Efter andra halvlekens tjugofemte minut fick RFF en hörna, efter att bollen hade skjutits, togs den i handen av motståndarna och domaren blåste strax därefter för straff. Deni Dulji (RFF) sköt bollen och RFF ledde med 2-1. Efteråt fortsatte matchen ganska jämt tills strax innan slutsignalen gjorde Oscar Ärvström (Dösjöbro) en väldigt enkel mål som ingen såg komma.

Med många chanser kunde RFF ha avgjort matchen, men en jämn match slutade till slut oavgjort.

YouTube player
Rosengård FF
May 3, 2019