Rosengård FF

KLUBBSKÖLDEN

 

I början hade Rosengård FF samma klubbsköld som idag, enda skillnaden var att istället för att ha svart och vitt färg, var det bara orange. Därmed lagets orange hemma ställ.

Grundande
Rosengård Fotbollförening bildades den 30 augusti 2012

Antal medlemmar 2020
327

Division 7 Seriesegrare
2014

Division 6 Seriesegrare
2016

Division 5 Seriesegrare
2018

Bästa Placeringar i mästerskap
Finalist i Malmö Mästerskapet, Rosengård FF 1–4 IFK Malmö, 2018
Finalist i Malmö Mästerskapet, IFK Malmö 4–0 Rosengård FF, 2019
Deltagande i Malmö Mästerskapet, 3 gånger

Skyttekungar i seriespel
Mahamood Tahan (2013)
Mohamed Al-Haish (2016)
Deni Dulji (2018)

Hemmaplan
Rosengårds IP
Publikkapacitet: 5000

Om RFF
Rosengård FF är en idrottsklubb baserad i Rosengård i Malmö (Sverige). Den grundades 2013 som en fotbollsklubb under namnet Rosengård Fotbolls Förening. Med en stark organisation, högt ställda mål, otroligt engagemang och kvalitativa spelare strävar föreningen endast efter Allsvenskan!

Föreningen föddes med dessa principer och växer vidare med dem. Rosengård FF är inte bara ett lag eller en förening, det är en familj som har sitt ursprung i hjärtat av Rosengård och som lever för att stärka det hjärtat.

Stjärnorna, publiken, hetluften från tävlingen. Mål gjorda, tacklingar vunna. Vi mot dem och mitt lag mot ditt. Vem har det som krävs för att komma ut som segrare? Men det finns något mer, något djupare, om världens största spel. Idag hoppas vi alla. Vi drömmer alla. Fotbollen väcker en passion som varje en av oss delar, som inspirerar oss och förenar oss på ett sätt som inget annat kan.
Fotboll är världens största sport, och här är alla välkomna. Rätten att delta är en av våra mest grundläggande värderingar. Oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder och kön ska alla som vill spela eller engagera sig i vår fotboll känna sig välkomna.

Vi tror på att fotbollen ska vara en mötesplats för alla – barn, ungdomar, vuxna och till och med pensionärer, oavsett om de är en del av den eller vill vara det. Genom fotbollen skapas engagemang och självförtroende, och det visar på möjligheter.

Vi är RFF!

HISTORIA

Ta del av Rosengård FF:s framgångsrika historia och nutid.