Rosengård FF

Rosengård FF – där passion för fotboll möter en global vision. Vi strävar inte bara efter att dominera planen, utan att skapa en rörelse som omsluter hela världen. I samarbete med våra partners vill vi inte bara spela fotboll; vi vill omforma spelreglerna för vad en förening kan åstadkomma. Att stödja oss är att vara en del av en epokgörande förändring, där varje partnerskap skapar en bättre värld.

Vårt nätverk är inte bara affärsmöten, det är en upplevelse. Vi har i mål att skapa ett exklusivt gemenskap där idéer frodas och affärsmöjligheter föds. Vi strävar efter att vara det mest pulserande affärsnätverket i Sverige, där nöjdheten hos våra partners inte mäts i siffror, utan i upplevelser.

Rosengård FF, mer än bara en klubb, är en kraft att räkna med. Vi syns inte bara på planen utan tar plats i varje diskussion, varje artikel och varje sammanhang. Att vara en del av vår framgång är inte bara att exponera ditt varumärke, det är att sätta din identitet på kartan.

Rosengård FF har inte bara erövrat seriesystemet, de har skapat en rörelse. Med framstående fotbollsprestationer och hjärtliga CSR-projekt har de inte bara vunnit matcher, utan också hjärtan. Att samarbeta med RFF är inte bara ett affärsbeslut, det är en chans att vara en del av något större. Där varje mål på planen också är ett steg närmare en mer inkluderande och jämlik framtid.

Låt oss tillsammans forma historien, göra affärer med hjärta och skapa en värld där varje dribbling, varje mål och varje partnerskap räknas.

Kontakt

  • Ibrahim Miftar

    Ordförande

    Position:Ordförande Telefon:073-999 54 54 E-post:foretag@rosengardff.com | ibrahim.miftar@rosengardff.com