Rosengård FF

Rosengård FF tog sin sjätte seger för säsongen och är fortsatt med i toppstriden. Motståndet stod Bjärreds IF för i en match som slutade 2–1.

Det var en riskabel match idag när RFF mötte BIF. Första halvleken var jämn och stabilt med första målet som gjordes av Selmir Halilovic redan de första tio sekunderna. I andra halvlek var det dock inte så stabilt längre, då Rosengård spelarna hade det lite mer tufft, många av spelarna fastade och hade inte en hundra procent spelförmåga. Med en överraskning gjorde Mohammed Al-Haish en andra mål som fick laget att lugna ner sig och inte oroa över resultatet. Under slutminuterna blev Rosengård spelarna lite för lugna och fick ett mål mot sig.

Men i allt slutade matchen med 2-1 till RFF och laget kan nu se fram emot nästa match.

Rosengård FF
May 24, 2019