Rosengård FF
YouTube player

Säsongen har varit slut sen en månad tillbaka. Nu har vi fått vila ut ett tag. From nästa vecka börjar vi med utomhus träning igen.

Tisdag samt torsdag 20.00-21.30
Rosengård norra ip
Thomsons väg 100.

Under denna period kommer vi träna ca 5 veckor framåt på konstgräset. Varje vecka komma vi spela match!

Match nr 1 FC Sandzak
Match nr 2 Croatia/korpen
Match nr 3 Heleneholm
Match nr 4 Malmö IK
Match nr 5 Bosna

Därefter tar vi ledigt igen och börjar med försäsong 2020 i slutet av Januari. Där emellan kommer vi fortsätta med inomhusfotboll frivilligt för dom som vill!

Överlag är styrelsen väldigt belåtna med årets prestation i div 4, vi var ett stabilt topplag hela säsongen. Div 4 är ej som div 5, i div 5 fanns det några lag som var stryklag. Detta fanns ej i div 4 i år. Vi förlorade 10 poäng mot dom fyra lagen som slutade sist i tabellen. Vi fick dessvärre en dipp med sämre prestationer under maj-juni månad där vi förlorade 4 av fem matcher. Om det berodde pga av Ramadan eller ej, vet vi ej. Men sämre gick det iallafall! Hade vi haft bättre prestationer i dom matcherna så hade vi kanske varit ett div 3 lag nu, vem vet!

Laget har varit otroligt seriöst samt disciplinerat på senare tid och det är något vi kommer jobba vidare med inför kommande säsong. Endast spelare med rätt karaktär är välkomna. Inga pack från förorten som tror dom är Maradona, nej tack. Pass på såna människor!

Inför nästa säsong så har vi tappat en stor nyckelspelare i laget, Selmir Halilovic. Det är ett stort avbräck för vår förening. Men spelare kommer o går. Det är laget som är viktigast. Vi tappade ca 10 spelare under sommaren men efter uppehållet så vann vi 5 av 6 återstående matcherna som var kvar. När någon försvinner så får Någon annan axla den rollen, antingen en spelare i föreningen eller så får man värva en ny spelare på samma position.

Vi har, tack o lov, en väldigt stor o bred trupp. I övrigt har ingen annan spelare lämnat föreningen. Vi kommer värva några nya spelare inför nästa säsong. Där vi söker erfarenhet samt unga spelare. Det är av yttersta vikt att kunna ha denna mix, unga samt äldre spelare. Den kompletteringen är bäst anser vi!

Ta hand om er så syns vi på tisdag förhoppningsvis.

Mvh Rosengård FF

Rosengård FF
November 5, 2019