Rosengård FF

Uddamålsseger för Rosengård

Efter en tung inledning på säsongen har Rosengård fått upp farten. 3-2 vinsten borta mot Kosova var lagets andra raka seger.

–Vi stod för en otroligt stabil första halvlek. Pressade dem högt, vann bollen tidigt och gjorde tre mål. De hade inte så mycket att sätta emot i första halvlek, men kom ut i andra som ett helt annat lag. Då var de bättre än oss. Det var lite skakigt i slutet, men vi red ut stormen och tog andra raka, sa Rosengårds lagledare Fatmir Skrijejl.

Kosovas tränare Migjen Shaqiri tyckte att hans lag förtjänade mer:
–De hade tre chanser och gjorde tre mål. Jag tycker att resten av matchen var vår, och att vi skapade tillräckligt för att göra 5-6 mål.