Rosengård FF

FAH1DO berättar om Malmö på debutsingeln ”THE BLOCK”

Ett nytt namn i musikscenen!

FAH1DO är en 16-årig rappare från Malmö som idag släpper sin debutsingel “THE BLOCK”. Låten är mixad och producerad av FIVO.

FAH1DO är uppvuxen i Rosengård i Malmö och detta är även vad debutsingeln ”THE BLOCK” handlar om. Han berättar att musiken är hans sätt att uttrycka sina känslor och upplevelser, och att låten kretsar kring just livet i Malmö. Trots att det är hans första låt har han fått support från stora namn på scenen, bland annat Aden och Asme.

I låtvideon väljer han att visa upp Rosengård FF med loggan på bröstet.

Det är verkligen roligt för oss att se hur våra matchtröjor presenteras. Det ger oss en känsla av uppskattning som lag och att vi syns verkligen där ute. Det är fantastiskt att en 16-årig “Rosengårdare” väljer att representera just oss på sin debut singel. Dessutom signalerar det att vi har uppnått det mål som föreningen grundades med, att nå ut till ungdomar i trakten och påverka deras liv på ett positivt sätt, säger RFF’s mediaansvariga.

Låten går o hitta på nästan alla plattformar, som ni hittar här nedan.

Amazon Music  –  Spotify  –  Soundcloud

Rosengård FF
January 2, 2021