Rosengård FF

Det är med djup sorg och oerhörd smärta vi meddelar att vår kära Husein Miftar har lämnat oss. Detta är en oerhörd förlust för oss alla. Av respekt för sekretessen kommer vi inte att ange orsaken till hans bortgång här.

Husein var grundare och ordförande för Rosengård FF och har sedan föreningens start 2012 kämpat och offrat mycket av sin tid och sina resurser för föreningens framgång. En av Malmös finaste själar, alltid engagerad i ungdomarna och den kommande generationen. Han stod vid varje ungdom som behövde vägledning för sin framtid och stödde de som hade svårt att integrera sig i samhället.

Husein hade alltid en självsäker attityd gentemot de utmaningar som korsade hans väg, en egenskap som fick varje individ att känna sig trygg i hans närhet. Huseins självsäkerhet kan utforskas i SkåneSports artikel, länken kommer att delas nedan.

Tack för den gemensamma tiden och för alla ljusa minnen, Husein. Du kommer för alltid att vara i våra hjärtan. Vila i frid, boss!

Våra tankar går till Huseins familj och vänner.

#RosengårdFF

SkåneSports artikel med Husein: https://skanesport.se/2019/03/22/rosengard-ff-division-fyra-nykomlingen-som-siktar-mot-allsvenskan-inom-atta-ar/

Rosengård FF
March 6, 2023