Rosengård FF

På fredag den 14 augusti går vi in i den fjärde omgången och ska spela mot Åkarps IF, här är vad tränare Charles har att säga inför detta.

– I den fjärde omgången ska vi bara fokusera på att göra mål, jag tycker att vi har spelat bra, du har statistikerna som kan bevisa detta.
På den ena matchen hade vi 73% bollinnehav o på  den andra 66%, dvs att vi har gjort allt som vi har tränat på, det är bara målet som inte har kommit.
Vi har haft 14 eller 15 chanser varje match, det betyder att vi bara ska fokusera på att göra mål imorgon, snyggt spel blir det kanske inte, men vi ska inte förlora.
Vi har provat o byta positioner på spelare men det är anfallarna som inte kunnat göra mål, några mittfältare hade en nära nog chans, men resultat blev det ej.
Chans finns det fortfarande att ta steget till trean, men det krävs vinst, vinner vi imorgon tror jag nog att vi kommer o få en chans.
Det är lite dåligt självförtroende mellan spelarna just nu pga förlusterna, men jag känner att de är hungriga nog för att kunna vinna och kämpa mot nästa steg.
Egentligen skulle vi ligga på minst 7 poäng just nu, med en oavgjort och två vinster. Men nu gäller det att ta tugget mot de tuffare lagen i serien.

Här är laguppställningen inför morgondagens match.

Nr Kap Namn
1   Emmanuel Ndem Nkwain
2   Mohamed Rahmé
3   Damir Bislimi
5   Ahmad Fahkro
6   Qismat Zadran
7   Deni Dulji
8   Ahmad Kaheel
9   Rehmin Mislimi
10 X Sadik Hassan
11   Mohamed Al-Haish
13   Ahmad Chikh Mohamad
16   Damon Salehi Kochesfahani
17   Almin Kulic
19   Armel Mislimi
20   Eddi Hisa
23   Jusuf Qoku
Rosengård FF
August 13, 2020