Rosengård FF

Stark avslutning gav tre poäng till Åkarp

I säsongens fjärde omgång för RFF var matchen en böljande match som kunde ha slutat lite hur som helst. RFF inledde matchen med 1-0 i 15 minuten. Men Åkarp jobbade hårt i försvaret och lyckades kvittera till 1-1 i straff innan paus.

Matchen gick väldigt jämnt mellan båda lagen, när plötsligt gjorde Åkarp andra målet fem minuter innan slutsignal. Det slutar dock inte där, tre minuter efter och två minuter innan slut lyckades Åkarp göra ännu ett mål och vann därav matchen med 3-1.

—Man kan faktiskt inte klaga, Åkarp visade sig vara knäppet starkare idag och tog med sig en välförtjänt vinst, säger Ordförande Husein Miftar.