Rosengård FF

Rosengård FF och Samer Ali har kommit överens om att Samer ska ta över som A-lagtränare tills slutet av säsongen.

RFF har sex matcher kvar i Division 4 och ligger just nu i jumbo med bara 1 poäng mer än Vellinge FF. Resterande delen av säsongen kommer ledas av Samer Ali, mer känd som Sam. Han hoppade in och hjälpte till för två år sen med extremt bra facit och förhoppningsvis kommer även denna gång bli lika framgångsrik som sist.

Hela Sams liv har kretsat kring fotboll. Han var fotbollsspelare själv. Var en av Sveriges bästa ungdomstränare i BK Olympic samt Malmö FF. I MFF jobbar han idag på heltid sen flera år tillbaka. Det är hans prio ett, men såsom hans schema ser ut så kommer han kunna vara med på varje match och endast missa någon fåtal träning.

Vi vill tacka Charles Andersson för hans tid, han kom in i ett mycket negativt tillstånd förra året i juni och redde ut det med bravur. Avslutade serien med sju vinster av nio möjliga och vi hamnade på en toppen placering år ett som nykomlingar i div 4.

Vi vill även önska ett stort Lycka till, till Samer Ali från hela föreningens vägar.

Rosengård FF
August 24, 2020