Rosengård FF

VILL DU FORMA FRAMTIDEN MED ROSENGÅRD FF?

Ta del i och påverka framtiden för Rosengård FF! Just nu öppnar vi upp för nya engagerade individer som delar vårt intresse och vill vara med och leda föreningen mot nya framgångar.

Vår organisation drivs helt av ideella krafter, och vår “ledning” utgörs av passionerade personer med olika expertisområden inom fotboll och föreningsliv. Vi är övertygade om att gemensamt engagemang och samarbete är nyckeln till att forma en blomstrande framtid för vår förening. Vi välkomnar därför nya medlemmar som är redo att ställa upp där det behövs och bidra med sin kunskap och entusiasm.

Om du är intresserad av tränarrollen eller andra områden relaterade till fotboll och föreningslivet, finns det plats för dig hos oss. Vi tror på att mångfalden av färdigheter och perspektiv är en tillgång och kan hjälpa oss att fortsätta utvecklas.

Genom att bli en del av Rosengård FF har du möjligheten att inte bara vara en åskådare, utan aktivt forma och påverka klubben. Tillsammans kan vi skapa en positiv och inkluderande miljö där fotboll och gemenskap blomstrar.

Om du känner att du har energin och viljan att göra skillnad, tveka inte att anmäla dig och bli en del av vår fantastiska gemenskap. Vi ser fram emot att välkomna nya krafter och tillsammans fortsätta bygga en framgångsrik framtid för Rosengård FF!

Genom att anmäla er till Rosengård FF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation)

Kontakt

  • Lukman Miftar

    Ungdomsledare

    Position:Ungdomsledare Telefon:072-023 90 99 E-post:lukman.miftar@rosengardff.com